Wietplant kopen

Een wietplant kopen of te koop aanbieden is verboden in Nederland. Je zult dan ook geen wietplant te koop vinden in een wietplant kopentuincentrum. In het criminele circuit is het echter wel mogelijk om wiet stekken te kopen. Dit zijn af knipsels van een volwassen vrouwelijke wietplant. Stekken worden vaak geleverd op blokjes glaswol. Het kleine wietplantje is vaak zo’n zeven centimeter groot, met worteltjes die net door het glaswol blokje komen. Wietplantjes in de vorm van stekken zijn vaak van een stuk mindere kwaliteit dan plantjes die voortkomen uit wietzaden.

wiet zaad kopen

Legaal wietplanten kopen

Legaal is het dus niet mogelijk om een wietplant te kopen, er is echter wel een andere manier om aan een wietplant te kopen. Door wietzaadjes te kopen, kun je zelf wietplanten kweken. In tegenstelling tot het kopen van een wietplant, is het kopen van wietzaadjes volkomen legaal. Wietzaadjes mag je namelijk gewoon legaal in je bezit hebben, zelfs zo veel als je zelf wil.

Wietzaadjes kopen kun je zelfs via internet, daar het een legaal product is zijn er diverse webshops die deze zaden verkopen. Een voorbeeld van zo een webshop is Azarius, deze webshop is één van de grootste op het gebied van wietzaden, je heb bij hun dan ook keuze uit een erg groot assortiment. Doordat dit zo’n grote webwinkel in wietzaden is, hebben ze ook erg lage prijzen.

Sterke wietplanten uit wietzaden

In tegenstelling tot een wietplant verkregen door de aanschaf van een wiet stekje, zijn de wietplanten die voortkomen uit wietzaden erg sterk. Door wietzaadjes te kopen bij een gerenommeerd bedrijf al s Azarius, weet jij zeker dat je makkelijk mooie wietplaten kunt kweken doordat deze webwinkel alleen de topmerken wietzaadjes verkopen.

Moest je vroeger met het gebruik van wietzaadjes afwachten of je mannelijke of juist vrouwelijke wietplanten zou krijgen. Tegenwoordig zijn er gefeminiseerde wietzaden verkrijgbaar die alleen maar vrouwelijke wietplanten voortbrengen. Deze wietzaden zijn echter wel iets duurder dan de reguliere zaden, deze normale wietzaden die mannelijke en vrouwelijke planten voorbrengen zijn overigens ook nog gewoon te koop.

Wietzaadjes ontkiemen

Het ontkiemen van wietzaadjes is erg gemakkelijk, binnen een week kun je al een wietplantje hebben. Er zijn diverse manieren om een wietzaadje te ontkiemen. Hoe je het beste wietzaden kunt laten ontkiemen kun je lezen op de pagina wietzaadjes ontkiemen op deze website.