wiet grinder kopen

Een wiet grinder, ook wel wiet cruncher genoemd, is een gereedschap waarmee je wiet toppen en kruiden mee kunt vermalen, zodat zewiet grinder kopen makkelijker verwerkbaar zijn in bijvoorbeeld een joint of cake. Er zijn vandaag de dag diverse soorten wiet grinders op de markt van diverse materialen. Zo zijn er wiet grinders gemaakt van plastic in diverse kleuren, houten grinders en sterke metalen grinders. Tevens zijn er ook elektronische grinders te vinden, deze zijn echter niet geschikt om wiet mee te vermalen, daar deze gemaakt zijn om kruiden mee te vermalen. Doordat de hasj op wiet erg kan plakken is het niet raadzaam om een elektronische grinder te gebruiken voor het vermalen van wiet toppen.

wiet grinder kopen

De werking van een wiet grinder

Wiet grinders zijn altijd rond en bestaan uit twee delen die in elkaar passen. Als je niet zou weten wat een grinder is, dan ziet het er uit als een rond potje met een deksel. In de twee ronde delen van een grinder zitten metalen pennen, die bij het draaien van de twee delen er voor zorgen dat wiet of kruiden verkruimeld worden. Het is beter om een wiet grinder te gebruiken om wiet mee te verkruimelen, daar je met het handmatig verkruimelen de wiet samenperst doordat je het beet pakt. Een ander voordeel van het gebruiken van een wiet verkruimelaar is dat het verkruimelen veel sneller gaat, binnen een paar hand omdraaien is de wiet namelijk al verkruimeld. Doorwiet grinder deze voordelen zul je een stuk betere rook ervaring hebben.

Wiet grinder online kopen

Een wiet grinder kopen kun je gewoon via internet doen, zo hoef je de deur niet meer uit en bespaar je vaak geld. De webshop van Azarius is zo’n winkel die ook online een groot assortiment wiet grinders verkoopt. Er zijn hier diverse grinders te vinden van acryl,hout en metaal, ook is er een extractie wiet grinder te vinden. Door een grinder te bestellen bij en gerenommeerd bedrijf als Azarius kun je er zeker van zijn dat jouw bestelling met alle zorg word behandeld. Zo verzenden ze bijna altijd de producten binnen één werkdag, hebben ze diverse betalingsmogelijkheden waaronder rembours.Het verzenden van jouw bestelling gebeurd geheel verzekerd in een discrete verpakking zodat niemand kan zien wat er naar jou verzonden word, er is namelijk alleen het verzend adres zichtbaar en het retour adres.