White Widow wiet

De White Widow is ongetwijfeld de beroemdste en legendarische cannabis plant die tot nu toe bestaan heeft en tevens de sterkste soort met heel veel THC. Onder de gebruikers is de White Widow dan ook ontzettend populair geworden, en niet meer weg te denken onder de gebruikers en kwekers. Eigenlijk weet iedereen waar je het over hebt als je de naam White Widow uitspreekt.

white widow wietzaadjes bestellen

Niet alleen in Nederland wordt deze White Widow wiet gekweekt en gerookt maar over de gehele wereld is deze plant zo enorm populair geworden dat hij bijna overal verkrijgbaar is.

De White Widow is ontstaan door een Sativa Landra uit Brazilië te kruisen met een Indiaanse Indica Hybride. Het resultaat een sterke plant met een zeer hoge harsinhoud.

Veel van de zijn gefeminiseerd en geweldig voor de thuiskweker, de plant zal niet echt veel groter dan een meter worden, buiten daarin tegen kan hij gemakkelijk de twee meter halen. Sommige kwekers halen bij een binnen kweek zo`n 60 gram per plant, onder een 600 W lamp. Reken maar uit, dat is beslist niet verkeerd.

Na ongeveer 9 weken zal je versteld staan wat het je oplevert, na het roken van de White Widow zal je een sterk stoned gevoel ervaren. Waarbij het lichaam compleet uitrust, terwijl je een lekkere vrolijke high beleeft. Het heeft een scherpe doch frisse smaak.

In principe kan je alle soorten zaden buiten gaan kweken, maar er zijn soorten die zich kenmerken door verhoogde bestendigheid tegen vochtige omstandigheden hebben. Sommige buiten wietsoorten komen sneller in de bloei, om zo de kans op schimmels en rot te beperken.

Er zijn vele verschillende White Widow wiet soorten

hieronder hebben we een mooi overzicht van de verschillende soorten White Widow wietzaden voor je:

Als je wilt gaan kweken kan je kiezen tussen verschillende soorten zaden, gewone ( regular), Gefeminiseerd en Autoflowering.

Uitleg regular ( reguliere, normale) wietzaden
De normale wiet zaden zijn het nageslacht van mannelijke en vrouwelijke wietplanten. Uit deze zaden kan zowel mannelijke als vrouwelijke plant groeien. Dit kan je helaas aan het zaadje niet zien. Je ziet het pas als de eerste bloeiverschijnselen er zijn, dan kan je het geslacht bepalen van de plant. Dat kan je pas zien na een week of twee als de plant in de bloeifase zit.

Het betekend dat je bij het ontkiemen van de zaden meer zaden moet laten ontkiemen om genoeg vrouwelijke planten over te houden. Alleen als je zelf zaden gaat kweken, heb je ook een mannelijke plant nodig. Het is de manier van kweken voor welke zaad jij kiest. En natuurlijk de ervaring als kweker.

Uitleg gefeminiseerde zaden
Dit zijn zaden die genetisch alleen vrouwelijke planten voortbrengen. Deze gefeminiseerde zaden zijn door een vrouwelijke plant gemaakt, door deze te dwingen om mannelijke bloemen te produceren met een speciale behandeling. Dit maakt de vrouwelijke plant feitelijk hermafrodiet en maakt het mogelijk om zaden te verkrijgen die alleen XX of vrouwelijke chromosomen hebben.

Voordat deze speciale zaden verkocht worden in de handel, gaan er jaren van testen een kweken overheen. Zodat men er zeker van is dat deze zaden goed stabiel en consistent zijn om goed te produceren.

Wat is Hermafrodiet? Dit is een tweeslachtig plantje met zowel vrouwelijke en mannelijke bloemen. Deze kan zich zelf bevruchten, en als je pech heb al de planten er om heen! Dit levert behalve zaden geen rookbare wiet op. Zie meer: gefeminiseerde zaden

Uitleg Autoflowering / autoflower zaden
Vaak aangeduid met Autoflowering of autoflower soorten, betekend allebei het zelfde.
Deze zaden zijn geclassificeerd als Autoflowering omdat deze karakteristieke zaden automatische bloeikwaliteiten hebben. Het zijn eigenlijk zaden die zelf bloeiend zijn.
Na drie weken groeifase gaan zij vanzelf over in de bloeifase, en het maakt niet uit hoeveel uren licht de plantjes ontvangen.

Normale zaden hebben 18 uur licht en 6 uur donker nodig om in de groeifase te kunnen geraken.
De Cannabis Sativa is een groep naam voor alle normale wietplanten, maar ze kunnen in drie verschillende groepen opgedeeld worden;

Groep 1, Cannabis Sativa deze zijn afkomstig uit gebieden rond de evenaar, daar krijgen ze ongeacht het seizoen 12 uur licht en 12 uur donker.

Groep 2, Cannabis Indica deze komen het gebieden onder en boven de evenaar, waar in de lente en zomer gemiddeld 18 uur licht en 6 uur donker is. En in de herfst en winter minder dan 12 uur licht per dag is.

Groep3, Cannabis Ruderalis die komen uit gebieden waar de zomer kort is maar toch veel zon uren krijgen, soms wel 24 uur per dag. De Cannabis Ruderalis passen zich hierop aan en gaan gemiddeld na 3 weken in de bloei.

Na dit gelezen te hebben kun je concluderen dat in de noordelijke regionen de zomers te kort zijn en de dagen te lang, dan moeten de planten in een hele korte tijd gaan bloeien om te overleven. Er zijn zelfs soorten die binnen 5 weken uitgebloeid zijn. Deze soorten bevatten bijna geen THC en hebben bijna geen toppen, dus niet geschikt voor onze hobby. Maar om deze te kruizen met bijvoorbeeld een vroeg bloeiende Indica, kan je het THC gehalte verhogen maar ook de zelf bloeiende kwaliteiten behouden. De Autoflowering zaden zijn afkomstig van kruisingen tussen Ruderalis en Indica of Sativa

[maxbutton name=”White Widow zaden bestellen”]

Er zijn verschillende voordelen van Autoflowering zaden:

  • De planten zijn niet al te groot gemiddeld 50 cm
  • Na 3 weken gaan ze automatische in de bloei
  • De geur is niet sterk, waardoor er geen aandacht op stank kan zijn
  • Je kunt ze in de lente en zomer meerdere malen zaaien en oogsten.
  • De Autoflowering zaden groeit 2 a 3 weken, daarna gaan ze bloeien. Dit duurt 6 tot 8 weken. Het voordeel is dat je na 8 a 10 weken kan oogsten.

Alle Autoflower zaden geven op een redelijk eenvoudige manier een goede oogst van perfecte kwaliteit. Je hebt geen zorgen over lichtcycli of dat er mannelijke planten tussen zitten. Buiten kan je ze wel meer dan twee keer oogsten. En bij binnenkweek kan je ze na 10 weken van zaailing tot volwassen plant oogsten.

De gefeminiseerde autoflower zaden zijn echt geschikt voor kwekers met weinig ruimte en tijd. Deze zaden zijn een goede investering. Het beste bij binnenkweek is dat de autoflower zaden 18 uur licht en 6 uur donker krijgen.

White Widow ( Azarius Seeds ) gefeminiseerd

Deze White Widow komen van Azarius Seeds, die gegarandeerd zorgen voor een THC rijk, met kristallen bedolven nageslacht. Deze zaden zijn klaar na 8 a 9 weken. Deze planten behoeven niet getopt te worden. De opbrengst kan wel tot 600 gram per vierkante meter halen!
Een uitgebalanceerd, heldere opwekkende high gecombineerd met een ontspannende mellow Stone.

white widow wiet

10 zaden € 34.50
25 zaden € 79.00
50 zaden € 140.00

Gemiddelde opbrengst binnen 450 gram per m2
Gemiddelde opbrengst buiten 200 gram per plant
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Midden oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Azarius Sees

Original White Widow ( Paradise Seeds)

Bijna iedereen weet het dat de White Widow wel de meest bekende plant van de wereld is.
Paradise Seeds heeft de echte vrouwelijke kloon en streng geselecteerde WW mannelijke sinds 1996.
WW kruisingen blijken altijd een juiste keuze te zijn om de kwaliteit te verbeteren. De plant is redelijk uniform in zijn groeipatroon, krachtig en zeer consistent. De plant heeft erg grote compacte toppen met erg veel hars.

white widow wietzaad
3 zaden € 32.00
5 zaden € 50.00
10 zaden € 94.00

Gemiddelde opbrengst binnen 500 gram per m2
Gemiddelde opbrengst buiten 500 gram per plant
Samenstelling 50% Sativa en 50% Indica
Effect Sterk en machtig
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Paradise Seeds
Smaak / Geur Dennen

White Widow auto ( Vision Seeds ) gefeminiseerd

Dit is de auto flowering variant op de White Widow strain van de potente Ruderalis hybrids die op dit moment in de handel verkrijgbaar zijn. Met een prima fruitige geur en smaak.
Goed te gebruiken tegen onrust, angst, slaapstoornissen en stress. Lekker ontspannen na een drukke stressvolle dag.

De zaden zijn geschikt voor kas, hydrocultuur, binnen en buiten kweek. Een zeer goed zaad voor beginnende kwekers, verwegen de hoge weerstand tegen schimmels en het vermogen om wat foutjes op te vangen. Dit zaad gaat bijna direct van zaailing over naar de bloei fase.
De knop wordt groot en zwaar met een mooie dichtheid.

white widow wietzaadjes

Voor de prijs hoef je het echt niet te laten.
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 45.00

Gemiddelde hoogte 75 cm
Gemiddelde opbrengst buiten 40 gram per plant
Samenstelling 40% Sativa, 60% Indica
Effect Stoned, relaxing and stimulating effects
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Breeder / Zaadbank Vision Seeds
Gemiddelde THC 20%

White Widow ( Vision Seeds ) gefeminiseerd

Deze soort cannabis staat heel bekend om de overvloed aan witte trichomen en zeer hoge potentie.
White Widow heeft een lekker ontspannend effect bij deze cross breed met een stemmingsverbeterend Sativa effect.
Hij stimuleert extra interesse in activiteiten die je normaal voorbij zie gaan. Ook is hij heel geschikt voor goede eetlust versterker.

white widow wietzaden kopen

3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 45.00

Gemiddelde hoogte 100 cm
Gemiddelde opbrengst buiten 450 gram per m2
Samenstelling 40% Sativa, 60% Indica
Effect Stoned, relaxing en interest stimulating effect
Bloeitijd binnen 56 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Vision Seeds
Gemiddelde THC 20%

White Widow ( Royal Queen Seeds ) gefeminiseerd

We spreken hier over de meest bekroonde cannabis plant. De planten zijn wit van de hoge THC, zelfs op de bladeren zal je vaak een witte waas van de THC zien.
De White Widow is fris en scherp van smaak. Bij vele rokers zal het effect snel toeslaan, een lekkere lichamelijke en geestelijke high.

white widow wietzaadjes kopen

De White Widow ( Royal Queen Seeds ) gefeminiseerd
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 56.40

Gemiddelde hoogte 55cm
Gemiddelde opbrengst buiten 40 gram per plant
Samenstelling Indica / Sativa
Effect Extreem stoned
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Royal Queen Seeds

White Widow Automatic ( White Label ) gefeminiseerd

Deze white Widow houdt zich al jaren staande tussen de nieuwe soorten! Voortbordurend op het geweldige succes van de gewone en gefeminiseerde versies heeft de White Label er nog één aan het rijtje toegevoegd de White Widow Automatic.

Deze vorm is nog makkelijker te telen! Deze zelf bloeiende soorten hebben zowel voor de binnen en buiten telers een groot voordeel. Ze gaan op een bepaald punt in hun levenscyclus bloeien, ongeacht de verhouding licht uren. Deze plant kan van 75 dagen van zaad tot oogst gaan. De buitenteler kan in jaar twee oogsten halen, de binnenteler natuurlijk vele malen meer.

white widow wietzaadjes bestellen

De geur is wat minder sterk als die van de normale versie. De planten uit deze zaden zijn wat lager en de toppen hebben een veel zwaardere lichamelijke Stone dan de gewone en gefeminiseerde versies.
Echt een klassieke plant die makkelijk te telen is en een goede oogst heeft.

3 zaden € 19.00
5 zaden € 31.50
10 zaden € 59.22

Samenstelling 35% Sativa en 65% Indica
Bloeitijd binnen 60 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Breeder / Zaadbank White Label

White Widow Automatic ( Royal Queen Seeds )

Dit is een kruising van een Nederlandse variëteit. Deze wordt als een klassieker beschouwd door de rokers en kwekers.

De White Widow Automatic heeft een niet te sterke zoetzure wat citrusachtige aroma en smaak. Voor binnenkweek zijn deze ideaal, hij zal niet echt hoger worden als 60 cm, met af en toe uitschieters naar een meter. De opbrengst is goed te noemen voor een zelfbloeiende variëteit. Natuurlijk afhankelijk van de kweker enz. ongeveer 60 tot 160 gram per plant.

white widow royal queen seeds

3 zaden € 23.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.80

Gemiddelde hoogte 80cm
Gemiddelde opbrengst buiten 100 gram per plant
Gemiddelde opbrengst binnen 120 gram per plant
Samenstelling 40% Sativa, 40% Indica en 20% Ruderalis
Effect Fysiek stoned
Genetica Critical auto x White Widow
Bloeitijd binnen 80 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Breeder / Zaadbank Royal Queen Seeds
Smaak / Geur Zoetzure, citrusachtige smaak en aroma

White Widow ( Nirvana ) gefeminiseerd

Ongeveer in de jaren negentig werd de legende geboren, White Widow.
Binnen de kortste tijd had nagenoeg elke coffeeshop dit meerster werk in haar schappen liggen.
Het is een plant met redelijke compacte toppen met een overvloed aan hars. Deze hangt iets over naar de Sativa kant maar de buzz is ongelooflijk krachtig en toch erg sociaal.

White Widow gefeminiseerd

10 zaden regular € 20.00
5 zaden € 25.00 gefeminiseerd
10 zaden € 47.00 gefeminiseerd

Gemiddelde opbrengst binnen 80 gram per plant
Samenstelling Indica / Sativa
Effect Zowel lichamelijk als geestelijke buzz
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Nirvana
Smaak / Geur Herbal / Pine
Gemiddelde THC 20%

White Widow ( Greenhouse ) gefeminiseerd

Deze White Widow staat gegarandeerd wel op het menu van je coffeeshop. Deze White Widow groet hoog met wel wat kwetsbare zijtakken. De toppen daarin tegen zijn goed compact en bevatten erg veel hars. Een lekkere relaxed, stoned Indica effect.

De White Widow ( Greenhouse ) gefeminiseerd

3 zaden € 19.00
5 zaden € 29.00
10 zaden € 55.00

Gemiddelde opbrengst binnen 800 gram per m2
Gemiddelde opbrengst buiten 900 gram plant
Samenstelling 40% Sativa en 60% Indica
Effect Een relaxed, stoned Indica effect. Na verloop van tijd verandert deze in een krachtige en energieke en sociale Sativa High.
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 56 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Green House Seeds
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.1%
CBN 0.28%

[maxbutton name=”White Widow zaden bestellen”]

White Widow Auto ( Greenhouse ) gefeminiseerd

Deze is ook bijna in elke coffeeshop te vinden. Deze White Widow heeft kwetsbare zijtakkenen groeit hoog. Met goede compacte toppen die een veelheid aan hars bezitten. De high is zeer krachtig, sociaal en energiek.

White Widow Auto zaadjes

3 zaden € 19.00
5 zaden € 29.00
10 zaden € 55.00

Gemiddelde opbrengst binnen 800 gram per m2
Gemiddelde opbrengst buiten 900 gram plant
Samenstelling 40% Sativa en 60% Indica
Effect Een relaxed, stoned Indica effect. Na verloop van tijd verandert deze in een krachtige en energieke en sociale Sativa High.
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 56 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Green House Seeds
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.1%
CBN 0.28%

White Widow ( Dinafem ) gefeminiseerd

In de jaren 90 werd deze plant bewonderd om de juiste redenen. Hij was nieuw, en gaf meer hars af dan welke soort dan ook in die tijd. Een bijzondere nalatenschap van deze geweldige plant. In de groeifase kan je echt zien dat het een Indica Dominantie kruising met Indica Sativa is. Een krachtige groei met veel zijtakken, die vooral met binnenkweek onder controle gehouden kan worden.

De opbrengst is wel iets minder in vergelijking met andere soorten, maar dit word ruim gecompenseerd met het hars bedekte bloemen. Een waar rookgenot. Voor de maximale harsproductie is het wel noodzakelijk om de plant goed te laten bloeien.

Dinafem zaden gefeminiseerd

3 zaden € 25.00
9 zaden € 70.50
18 zaden € 132.00

Gemiddelde hoogte 300cm
Samenstelling Vooral Indica
Genetica White Widow x White Widow
Bloeitijd binnen 55 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Dinafem
Gemiddelde THC 15%

White Widow Autoflowering ( Dinafem ) gefeminiseerd

Dit zaad is een kruising van Critical auto en de originele White Widow. Hiermee is de bitterzoete smaak goed gereflecteerd. Ook zie je bij deze plant de overdaad van het hars op de toppen en bladeren. Het verschil is te zien in het hoge CBD gehalte, wat zeker voor een fysieke buzz zorgt.

De brede donkergroene bladeren zijn compleet bedekt met hars. De toppen zijn groot en dik met veel hars en weinig bladeren.

White Widow Autoflowering gefeminiseerd wietzaad

3 zaden € 22.00
9 zaden € 62.04
18 zaden € 116.16

Gemiddelde hoogte 80cm
Gemiddelde opbrengst buiten 100 gram per plant
Effect Physical buzz
Genetica Male Critical en Autoflowering x White Widow clone
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Breeder / Zaadbank Dinafem

White Widow (White label) gefeminiseerd

In de Nederlandse coffeeshopindustrie is de White Widow wel de ruggengraat te noemen.
Een echte commercieel succesverhaal van de eerste witte soort. Je kan zeggen dat de White Widow de meest bekende naam heeft in de teelt van vandaag. Het heeft natuurlijk ook met de naam te maken maar ook de snelle groei en opbrengst. Je krijgt een zeer dikke harstapijt er gratis bij.
De zoete scherpe smaak verraad een zware Stone.

White label gefeminiseerd

3 zaden € 35.00
5 zaden € 55.00
10 zaden € 103.40

Gemiddelde hoogte 130 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 150 gram per m2
Samenstelling Overwegend Indica
Bloeitijd binnen 65 dagen
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank White Label

White Widow (Bulldog) regulier

Reguliere zaden van de White Widow van The Bulldog Seed Company. Deze gefeminiseerd versie is echt een klassieker. Deze versie is een oorspronkelijke Braziliaanse / Zuid Amerikaanse genetica met een unieke smaak en aroma die je mag verwachte.
The Bulldog White zaden zijn fysiek met zeer beheersbare mentale eigenschappen. Een heel sterk geneeskrachtige cannabis die je helpt ontspannen. Ze verlichten de geest en helpen de ziel te kalmeren!

normaal wietzaad

5 zaden € 25.00
10 zaden € 47.40

Gemiddelde opbrengst binnen 550 gram per m2
Samenstelling 60% Indica x 40% Sativa
Effect Langdurige high
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Midden oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Regulier
Breeder / Zaadbank The Bulldog Seeds
Smaak / Geur Zoet en kruidig
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.12%
CBN 0.26%

White Widow (Bulldog) gefeminiseerd

Deze gefeminiseerde zaden zijn medicinaal goedgekeurd. Het is een kruising tussen de South Indian en een Brazillian. Zeer makkelijk te kweken en krijgt krachtige met hars bedekte toppen.
Goed voor de beginnende kwekers. Het heeft een goede smaak met een heel krachtige en effectieve lichaamservaring.

bulldog gefeminiseerd

5 zaden € 30.00
10 zaden € 56.40

Gemiddelde opbrengst binnen 550 gram per m2
Gemiddelde opbrengst buiten 400 gram per plant
Samenstelling 60% Indica x 40% Sativa
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Midden oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank The Bulldog Sees

White Widow ( Medical Seeds ) gefeminiseerd

Een plant met een zeer goed medicinaal effect, dit is door de hoge CBD waarde.
Wordt veel gebruikt bij chronische pijnen. Het gemiddelde THC waarde is ongeveer 15%.
Er kunnen wel 25 a 30 plantjes op een vierkante meter gezet worden. Deze planten hebben een scherpe geur, de zoetheid en zuurheid laten je genieten van de authentieke kracht van White Widow.

medicinaal wietzaad

3 zaden € 23.00
6 zaden € 43.24

Gemiddelde hoogte 175 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 450 gram per m2
Samenstelling 40% Sativa en 60% Indica
Effect Medecinal
Genetica Brazilian en de South Indian variëteit hybrid
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Medical Seeds
Smaak / Geur Zurig en zoet
Gemiddelde THC 15%

White Widow XL ( Zambeza ) gefeminiseerd

Deze is wel de meest bekende soort die voorkomt uit de originele White Widow. Ook hier zijn de toppen en de meeste bladeren wit van de TCH. De smaak is scherp en fris te noemen. Bij het roken merkt je gelijk het effect. Een combinatie van mentale en fysieke high.
Deze zaden zijn een kruising tussen de Indiase Indica en een Sativa uit Brazilië.

Voor het binnen kweken zijn ze erg geschikt, ze zijn beslist niet gevoelig voor ziektes en schimmels.
Deze sterke plant is ideaal voor beginnende kwekers.
Een echte aanrader voor zowel de beginnende en ervaren kweker, omdat het THC gehalte erg hoog is en de zaden van goede kwaliteit zijn.

zambeza xl

5 zaden € 28.95
10 zaden € 54.42

Gemiddelde hoogte 55 cm
Gemiddelde opbrengst buiten 40 gram per plant
Samenstelling Sativa en Indica mix
Effect Zeer stoned
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Zambeza Seeds

White Widow X Ultimate ( Dutch Passion ) regulier

Een kruising van twee meest gewaardeerde variëteiten met hele grote opbrengsten en sterke toppen met een zeer hoog harsgehalte. Als je op zoek bent naar een betrouwbare krachtige plant, die makkelijk te kweken is dan ben je bij de White Widow X Ultimate aan het juiste adres.

De high van deze plant is zeer intens, maar houdt je wel actief. De plant is olieachtig met een Haze smaak, samen met een aardachtige citrus smaak, die worden verweven met een dennensmaak.
Deze zaden kan je gemakkelijk op alle mediums kweken. Ze kunnen al na 8 weken geoogst worden maar het wordt aangeraden om de 10 weken vol te maken om de volledige top productie en rijpheid te verkrijgen.

normale wietzaden

10 zaden € 60.00
20 zaden € 112.80

Samenstelling 50% Indica x 50% Sativa
Bloeitijd binnen 60 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek
Breeder / Zaadbank Dutch Passion
Type Regulier
Gemiddelde THC 20%

White Widow ( Sjamaan) gefeminiseerd

sjamaan gefeminiseerd wiet zaadHet beste zaad wat je kan krijgen. Het succes van deze zaden is te wijten aan de grote populariteit onder de rokers en kwekers over de gehele wereld. Uit deze zaden komen mooie dikke toppen die compleet bedekt zijn met witte kristallen. Net of het gesneeuwd heeft. Vaak is de White Widow de keus van de commerciële kwekers.

sjamaan vrouwelijk

5 zaden € 43.00
10 zaden € 80.84

Gemiddelde hoogte 130 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 130 gram per m2
Samenstelling Grotendeels Indica
Effect High met lichamelijke Stone
Bloeitijd binnen 65 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek
Type Gefeminiseerd
Breeder / Zaadbank Sjemaan
Smaak / Geur Citrus

[maxbutton name=”White Widow zaden bestellen”]

White Widow ( Homegrown Fantaseeds )

Een goed huwelijk tussen de zuid Indiaase en Braziliaanse genetica.
Deze heeft zeer dikke, zware toppen compleet bedekt met THC kristallen. Kan bij de juiste kweek heel veel produceren met een goede kwaliteit. Het heeft een echte harde stoned effect.

homegrown fantaseeds kopen
5 zaden regular € 31.00
5 zaden feminized € 45.00

Regular
Effect Knock out stoned
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Regulier
Breeder / Zaadbank Homegrown Fantaseeds

Feminized
Effect Knock out stoned
Genetica Brazilian x South Indian
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Regulier
Breeder / Zaadbank Homegrown Fantaseeds