Supplementen

Al deze supplementen die hieronder beschreven zijn, zijn op een natuurlijke basis gemaakt. Ze geven je lichaam dat beetje extra om je gemoedsrust en stemming te verbeteren en je nachtrust te bevorderen. Maar ook je concentratievermogen zal verhoogd worden. De kruidensupplementen zijn verkrijgbaar in tabletten of capsules, gemakkelijk te doseren en in te nemen.

supplementen bestellen

Acai Extract

Dit product van Source Naturals is van een bes afkomstig van een palm uit de regenwouden uit het Amazonegebied. Deze bes wordt door de Braziliaanse bevolking al duizenden jaren gebruikt en op een natuurlijke wijze geoogst. Dit is de enige bes op de markt verkrijgbaar die van zichzelf de essentiële voedingsmiddelen bevatten.

Onderzoek heeft aangetoond dat Acai 33 keer meer anti oxidanten bevat dan rode wijndruiven. Het bevat dan ook het hoogste niveau van natuurlijke anti oxidanten wat verkrijgbaar is.

De voordelen van Acai Extract is dat het je vitaliteit, energie en uithoudingsvermogen geeft.

Voorbeeld van Acai Extractacai extract

60 capsules € 23.95

Dagelijks kan je twee capsules innemen.

Waarschuwing
Een goed voeding bevat voldoende vitaminen, voedingsupplementen vormen geen vervanging voor goede voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden, en buiten bereik van kinderen houden. In geval van borstvoeding en / of zwangerschap raadpleeg eerst je arts of een deskundige.

Broccoli Sprouts

Het is al jaren bekend dat de gezondheidsbevorderende effecten van broccoli erg goed voor het lichaam is. Ook is nu de Europese markt rijp voor de broccolitabletten.

De onderzoekers hebben het belangrijkste actieve ingrediënt van broccoli geïsoleerd, namelijk sulforaphane. Aangenomen wordt dat de sulforaphane de aanmaak van enzymen stimuleert die het lichaam helpen om het vrij te maken van oxidatieve stress en daarmee veroudering.

Broccoli Sprouts levert 2.000 mcg sulforaphane per dag, dat komt overeen met meer dan een pond verse broccoli.

Voorbeeld van Broccoli Sprouts Broccoli Sprouts

60 tabletten € 28.95

De stof sulforaphaan is erg goed voor het zenuwstelsel. Het bevordert het concentratievermogen en houdt je helder van geest. Het beschermt weefsel en cellen tegen vrije radicalen. Gebruik de tabletten tijdens de maaltijd met voldoende water, maar gebruik niet meer dan twee tabletten per dag.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden en de aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingsupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding, en evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen.

Chlorella

Dit zijn groene eencellige micro algen en waarschijnlijk de meest voedzame ter wereld. Het is de enige bron van Chlorella Groei Factor ( CGF ) de rijkste bron van chlorofyl en meer dan 50% eiwit. Het is erg zorgvuldig gekweekt, gedroogd en geoogst bij lage temperaturen. De celwanten worden afgebroken zodat een optimale verwerking van de super geconcentreerde voeding op basis van Chlorella in elke cel plaatsvindt.

Voorbeeld van ChlorellaChlorella

100 tabletten € 15.95

Neem dagelijks twee tabletten met water, vruchtensap of thee in. Het liefst tussen de maaltijden door.

Waarschuwing
Goede voeding bevat voldoende vitaminen. Dit supplement is geen vervanging voor goede voeding. Buiten bereik van kinderen houden. De beschreven dosering niet overschrijden.

Chocolift

Chocolift bevat Chocamine plus, een merk gebonden cacao extract mix. Chocamine bevat heel gunstige polyfenol flavonoïden. Gestandaardiseerd op 5% voor antioxidant verdediging. Het bevat tevens theobromine gestandaardiseerd op 12% voor de ondersteuning van meer energie, mentale scherpte en cognitief functioneren.

supplementen kopen

Voorbeeld van ChocoliftChocolift

60 capsules € 20.95

Neem 1 a 2 capsules per dag.
In 1 capsules van 500 mg zit, Chocolade Boon mix Extract, Theobromine, cafeïne en totaal polyfenolen.

Waarschuwing
Bij mogelijke zwangerschap, zwangerschap, borstvoeding of bij het innemen van eventuele medicijnen raadpleeg dan eerst een deskundige of uw arts voordat u dit product gebruikt. Elke capsule bevat 40 mg cafeïne, dat is bijna gelijk aan de helft van de hoeveelheid cafeïne in een kopje koffie. Buiten bereik van kinderen houden

D-Stess

Dit is een natuurlijke vervanger voor kava kava. Het is gebaseerd op Da Zao, een Chinese bes die bekend staat als traditioneel gezondheidsmiddel. Rustgevende eigenschappen gecombineerd met vitamines die noodzakelijk zijn om altijd een goede weerstand te hebben. En inositol, een suiker verschaft een langdurige fysieke energie zonder het insulineniveau te verhogen.

Voorbeeld van D – StressD - Stress sublement

Zoek je een natuurlijke rustgever dan is D – Stress het product.
Als je somber of gespannen bent neem dan 1 tot 2 capsules in met frisdrank. Nooit meer dan 6 capsules binnen 24 uur.

Waarschuwing
Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Gebruik je MAO remmers of andere antidepressiva neem dan eerst contact op met je huisarts.

DMAE ( DiMethylAminoEthanol )

In bijvoorbeeld de vissoorten ansjovis en sardientjes wordt DMAE aangetroffen. Een goede krachtige bescherming van gezonde cellen en weefsels met een stimulerende invloed op het denk en leervermogen.
Deze weefselbeschermende eigenschappen zijn onder meer te danken dat deze voedingsstof een efficiënte anti oxidant is en schadelijke zuurstofdeeltjes weg haalt. De beschermende invloed wordt vergroot doordat deze lichaamseigen stof tevens zeer effectief de celwanden in goede conditie houdt. Zo is DMAE in staat de weerstand van celwanden tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden te verhogen.

Voorbeeld van DMAEDMAE sublement

100 tabletten € 22.95

Ook het vermelde waard is dat DMAE bescherming bied tegen ouderdomsverschijnselen zoals de vorming van lipofuscine ( ouderdomspigment )

Het belang voor een goede hersenfunctie is te danken aan het feit dat deze voedingsstof, die van nature in de hersenen voorkomt kan worden omgezet in choline. Choline fungeert in de hersenen als een voorloper van acetylcholine, een neurotransmitter die voor uiteenlopende hersenfuncties zoals leervermogen en geheugen heel belangrijk zijn.

Door stimulering van de aanmaak van acetylcholine kan suppletie met DMAE resulteren in het verbeteren van concentratie, geheugen, stemmingsverbetering, bevordering van alertheid en helpen bij vermoeidheid.
Gebruik 1 a 2 tabletten per dag. Tabletten wel verdeeld over de dag innemen.

Waarschuwing
De aanbevolen dosering mag niet overschreden worden.
Goede voeding bevat voldoende vitaminen en deze voeding supplementen vormen geen vervanging voor goed en gevarieerde voedsel.

Essential Omega

Een hoge concentratie omega 3 vetzuren kan je vinden in Essential Omega. Deze komen ook voor in vette vissoorten. Vetzuren spelen een belangrijke rol in het behouden van een goede gezondheid.

Ze houden het hart gezond en zorgen voor een goede bloed doorloop. En houden je gewrichten lekker soepel. Deze visolie is van erg hoge kwaliteit en zuiverheid, omdat de vetzuren zijn gewonnen bij een lage temperatuur zonder gebruik van oplosmiddelen te maken.

Voorbeeld van Essential OmegaEssential Omega sublement

60 tabletten € 8.95

Je kan dagelijks 1 soft gel tablet innemen bij de maaltijd, wel voldoende water gebruiken en de tablet in zijn geheel doorslikken. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Gaba Calm ( sinaasappelsmaak )

Deze zuigtabletten combineren twee belangrijke ontspannende neurotransmitters, Gaba en glycine. Dit om de gemoedsrust te bevorderen en de spanning te verminderen. Aan Gaba Calm is een kleine hoeveelheid N acetyl L – tyrosine toegevoegd om een gebalanceerde formule te waarborgen.

Het helpt bij innerlijke onrust, moedeloos gevoel prikkelbaarheid of een somber gevoel. Het bevordert de natuurlijke gezonde nachtrust en is goed voor een geestelijk balans. Ook voor soepele spieren en is verkwikkend voor het hart.

Het zijn zuigtabletten waardoor de werkzame stoffen effectief en snel ogenomen worden in je lichaam.

Voorbeeld van Gaba CalmGaba Calm

Je kan elke dag 1 tot 3 tabletten onder tong laten smelten.

Waarschuwing
Het product bevat tyrosine. Niet te gebruiken in combinatie met MAO remmers. Bij zwangerschap of borstvoeding eerst contact met de huisarts opnemen voordat u deze tabletten gebruikt.

Ginkgo formule

Ginkgo formule heeft verschillende ingrediënten die een gunstige werking hebben op het geheugen en concentratievermogen. Het hoofdingrediënt Gingo biloba ook wel de Japanse tempelboom genoemd wordt in China en Japan al meer dan duizend jaar gebruikt om haar heilzame uitwerking.

De zwarte peper wordt in de Ayurveda van oudsher gebruikt om de opnamen van nutriënten en de spijsvertering te stimuleren.

Voorbeeld van Ginkgo formuleGinkgo formule

60 capsules € 18.95

Met voldoende water kan je 1 capsule per dag innemen, wel de capsule in zijn geheel doorslikken.

Waarschuwing
Dit voedingssupplement is geen vervanging voor goed een evenwichtige voeding. Belangrijk is dat je een gezonde levensstijl hebt. Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. Het potje afgesloten, droog en koel bewaren. In geval van borstvoeding of zwangerschap moet je eerst je huisarts of deskundigen consulteren.

Groene thee extract

Iedereen weet dat groene thee altijd al een rol heeft gespeeld in de traditionele Chinese kruidenleer. Doordat de blaadjes na de oogst gelijk worden gestoomd en gedroogd. Ze worden niet gefermenteerd en zo blijven de gehaltes aan bio actieve ingrediënten optimaal bewaard.

80% van deze Groene thee extract bestaat uit de van nature aanwezige bio actieve ingrediënten; catechinen. Per capsule heeft maximaal 1,5 mg cafeïne. Deze groen thee extract kan natuurlijk ook in de avond gedronken worden.

Voorbeeld van Groene thee extractGroene thee extract

60 capsules € 13.95

Je kan per dag 1 capsule bij de maaltijd met voldoende water in zijn geheel doorslikken.

Waarschuwing
Dit voedingssupplement is geen vervanging voor goed een evenwichtige voeding. Belangrijk is dat je een gezonde levensstijl hebt. Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. Het potje met groene thee extract afgesloten, koel en droog bewaren. Geef je borstvoeding of ben je zwanger dan eerst voor gebruik je huisarts raadplegen.

Hi Stress B&C

Voor een goede geestelijke balans in stressvolle tijden is Hi Stress B&C uitstekend te gebruiken. Dit werkt erg positief voor geest en lichaam.

Als je stress hebt dan zorgt de stress er voor dat je verhoogde productie van bepaalde stoffen in je lichaam krijgt. Die stoffen zijn essentieel om te reageren op spanningen en stress in je lichaam. Vitamine C en B6 ondersteunen het lichaam hierbij. De vitamines van het B Complex ondersteunen het centraal zenuwstelsel en de energie productie. Doordat de meeste vitamines B en vitamine C oplosbaar zijn in water is het mogelijk om deze op te slaan in het vetweefsel. Zij dienen dan ook tijdig aangevuld te worden.

Voorbeeld van Hi Stress B&CHi Stress B&C

60 tabletten € 15.95

Hi Stress B & C is een formule met een hoge dosering van vitamine C en vitamine B –complex. Daarnaast bevat het versterkende rustgevende kruiden en speciale ingrediënten die het zenuwstelsel in het lichaam ondersteunen.

Je kan 2 a 4 tabletten per dag consumeren.

Waarschuwing
Bij zwangerschap en borstvoeding niet te gebruiken. Niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.
Weet dat een goede voeding voldoende vitamines en mineralen bevat.

Higher Mind

Dit voedingssupplement helpt bij ondersteuning van de cognitieve hersenfuncties. Het bevat essentiële aminozuren, vitaminen, plantenextracten en de lichaamseigen stof fosfatidyl serine.
Deze optimaliseren het zenuwstelsel waardoor de hersenactiviteit enorm kan toenemen. Ben je stressgevoelig als je onder druk werkt of moet je veel denkwerk doen dan help Higher Mind.

Het menselijk lichaam heeft de juiste hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen nodig om de hersenen goed te laten werken en een gezond lichaam te behouden. Phosphatidyl serine kan worden gevonden in voedsel zoals groene groenten, rijst, soja bonen en in sommige vleessoorten.
In de westerse samenleving is het niet vanzelfsprekend dat je genoeg vitaminen en eiwitten binnen krijgt.

Voorbeeld van Higher MindHigher Mind

Fosfatidyl serine komt overal in het lichaam voor. Onderzoek heeft aangetoond dat de concentratie het hoogst is in de zenuwcellen. Het is van cruciaal belang bij de opbouw van eiwitten en vetten. Voor de groei en behoud van zenuwcellen zijn deze nodig

Fosfatidyl serine is betrokken bij de verspreiding en opbouw van NGF ( Nerve Growt Factor ) Het is één van de belangrijkste eiwitten van het lichaam. NGF maakt het mogelijk dat neurotransmitters hun werk goed doen, waardoor ons brein goed werkt. Phosphatidyl serine helpt dus indirect bij het verhogen van de hersenactiviteit.

In stress situaties of neerslachtigheid zou Fosfatidyl serine ook een positief effect hebben op mensen.
Je kan 1 tot 4 tabletten innemen per dag tijdens de maaltijden. Wel met voldoende water innemen.

Waarschuwing
Dit product bevat phenylalanine. Higher Mind niet te gebruiken bij borstvoeding, zwangerschap of als je MAO remmers of andere anti depressiva gebruikt. Ook niet bij hart en / of vaatziekten of als je stofwisselingsstoornis PKU gebruiken. Niet geschikt voor kinderen tot en met de leeftijd van 12 jaar. Het potje gesloten en goed droog en koel te bewaren. De dosering niet overschrijden. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines.

L – Tryptofaan

Een essentieel aminozuur dat vele functies in ons lichaam vervult. Essentieel wil zeggen dat het aminozuur niet door ons lichaam kan worden aangemaakt en dus via voeding moet worden opgenomen. In tegenstelling tot niet essentiële aminozuren die in de lever worden aangemaakt.

Tryptofaan is een bouwsteen van eiwitten en fungeert als voorloper van diverse belangrijke stoffen, waaronder serotonine. Dit is een anti – stresshormoon die op zijn beurt weer als grondstof dient voor de vorming van het hormoon melatonine. Het lichaam moet kunnen beschikken over voldoende melatonine voor de regulering van de biologische dag en nachtritme.

Omdat tryptogaan zoveel functies vervuld kan de opname via de voeding al snel ontoereikend zijn. Een tekort kan resulteren in een gebrekkige beheersing van stressachtige situaties, verstoring van de normale slaap en het bemoeilijken bij het handhaven van een normaal bioritme.

Voorbeeld van L – Tryptofaan 400 mg / B6 L – Tryptofaan

60 capsules € 13.95

Voor een goede gemoedstoestand is L- Tryptofaan een goed voedingssupplement. Een goede en gezonde nachtrust en ter vermindering van de eetlust. Het wordt in het lichaam omgezet in 5 HTP, wat weer omgezet wordt in serotonine, een neurotransmitter getrokken bij de regulatie van slaap, stemming, eetlust en het immuunsysteem.

Gebruik 1 tot 2 capsules per dat en neemt deze in met voldoende water. Niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid, tenzij je arts anders voorschrijft.

Waarschuwing
Niet te gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Bij gelijktijdig gebruik van MAO remmers, antidepressiva en / of andere geneesmiddelen raadpleeg eerst je huisarts. Bij hart en vaatziekte moet je ook eerst je huisarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen houden. Potje gesloten en koel en droog bewaren.

L – Tyrosine

Een vrije vorm van aminozuur die heel snel door de bloed hersenbarrière passeert. Een voorloper van de neurotransmitters noradrenaline, adrenaline en dopamine, voor de schildklier hormonen en voor enkefalines. Speciale peptiden die boodschappen van fysiek ongemak onderdrukken. L – Tyrosine is een voorloper voor beschermde huid pigment melanine.

Voorbeeld van L – TyrosineL – Tyrosine

50 tabletten € 9.95

Dagelijks 1 tablet met voldoende water in nemen.

Waarschuwing
Dit product bevat tyrosine. Niet gebruiken met MAO remmers. Als je borstvoeding geeft, zwanger bent of wilt worden altijd eerst de huisarts raadplegen voordat je het product gebruikt.
Buiten bereik van kinderen houden.

L – Tyrosine B6

Dit is een aminozuur dat een voorloper is van stimulerende neurotransmitters als dopamine en norepinefrine. Dit wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als amfetamines en cocaïne.

Het kan ook goed gebruikt worden om te herstellen van serotonerge drugs als MDMA. Maar dan moet je wel eerst je serotoninespiegel herstellen door I – Tryptofaan in te nemen. Het innemen van I – tyrosine kan neurotoxische gevolgen hebben als er een gebrek van serotonine zijn.

Voorbeeld van L – Tyrosine B6L – Tyrosine B6

60 capsules € 13.95

Neem 1 capsule per dag op een lege maag met wat vruchtensap, suikers ondersteunen namelijk het transport door de bloed hersenbarrière. Neemt als je van cocaïne of amfetamines wilt herstellen 1 tablet voor het slapen gaan en nog 1 tablet vlak na dat je wakker bent geworden. Voor het herstel van MDMA neen je eerst een capsule met I – Tryptofaan en de volgende morgen na het wakker worden een combinatie van I – Tryptofaan en I – tyrosine.

Waarschuwing
Niet te gebruiken in combinatie met MAO remmers. Voor mensen die behandeld zijn of worden voor het maligne melanoom zijn deze capsules niet geschikt. Niet te gebruiken bij borstvoeding of zwangerschap.

Life Force Multiple

Dit is niet zomaar een verzameling van extra voedingsstoffen. Life Force is een geavanceerde formule die de lever erkent als centrum voor verwerking en distributie van alle nutriënten die het lichaam nodig heeft. Deze verzorgen, verwennen en voeden het lichaam.

Voorbeeld van Life Force MultipleLife Force Multiple

Dagelijks 1 tot 2 tabletten verdeeld over de dag innemen.

Waarschuwing
Dit vervangt niet de dagelijkse gevarieerde voeding, evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. De aanbevolen dosering niet overschrijden en buiten bereik van kinderen houden.
Bij zwangerschap of borstvoeding altijd eerst de huisarts raadplegen.

Magnesium citraat

Het draagt bij aan een normale functie van de bot en spieropbouw. Het ondersteunt ook het onderhoud van sterke botten en tanden en is goed voor een normale energieleverende stofwisseling.
Het draagt ook bij tot het verminderen van moeheid en vermoeidheid. Het is goed oplosbaar en daardoor goed opneembaar.

Dagelijks 1 tablet voor de maaltijd met voldoende water innemen.

Voorbeeld van Magnesium citraatMagnesium citraat

Waarschuwing
Het potje afgesloten koel en droog bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. In geval van zwangerschap of borstvoeding de huisarts raadplegen. Evenwichtige voeding kan niet vervangen worden door voedingssupplementen.

Mega One Multiple

Een krachtige tablet die per dag ingenomen kan worden en vol zit met Multi vitamine, mineralen en anti oxidanten formule. Het bevat een hoge dosering van B vitamines, ijzer vitamine D en zink. Elke tablet bevat 250 mg vitamine C.

Voorbeeld van Mega One MultipleMega One Multiple

60 tabletten € 23.95

Dagelijks 1 tablet gebruiken en innemen met voldoende water.

Waarschuwing
Niet te gebruiken tijdens mogelijke zwangerschap, zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden.

Melatonine

Een goede nachtrust is voor iedereen van groot belang. Als de schemer invalt, begint het lichaam zelf melatonine aan te maken. Melatonine helpt om sneller in slaap te vallen. Door ouderdom of door blootstelling aan licht van TV of computer raakt dit proces en het dag en nacht ritme soms verstoord.

Melatonine kan een bijdrage leveren tot verlichting van gevoelens van jetlag en tot vermindering van de tijd die je nodig hebt om in slaap te vallen. Door op het tablet te zuigen worde de melatonine door het wangslijmvlies gemakkelijk en efficiënt opgenomen in de bloedbaan.

Laat het tabletje langzaam onder de tong oplossen. Verander af en toe de positie van de tablet in je mond om langdurig contact in het zelfde gebied te voorkomen.
Neemt maximaal 1 tablet per dag.

Voorbeeld van MelatonineMelatonine

120 tabletten € 8.95

Waarschuwing
Het potje afgesloten koel en droog bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. In geval van zwangerschap of borstvoeding de huisarts raadplegen. Evenwichtige voeding kan niet vervangen worden door voedingssupplementen. Buiten bereik van kinderen houden.

Mood Doctor

Dit is een nieuw stemmingsupplement van Sirus. Het extract van Bandeiroea simplicifolia is het belangrijkste ingrediënt in deze revolutionaire formule. Dit is een in de natuur voorkomende vervanger van aminozuur 5 Hydroxytryptofaan, dit is een stofje wat in je hersenen direct kan worden omgezet naar serotonine. Serotonine is de neurotransmitter die ervoor zorgt dat je zelf goed voelt. Maar aan dit ingrediënt is nog een krachtig extract toegevoegd namelijk Sint Jans kruid. Dit zorgt voor een nog sterkere stijging van je serotoninepeil. Combinatie van deze twee maken van Mood Doctor een echte super serotonine booster.

Mood Doctor voor als je depressief, loom of down voelt dan ontdek je al heel snel dat Mood Doctor je levendig en opgewekt maakt. Daarnaast is het zeer geschikt voor mensen die slecht kunnen slapen. Neem Mood Doctor vlak voor slapen in en je zal kalm en diep slapen.

Voorbeeld van Mood DoctorMood Doctor

Door de combinatie 5 HTP vervanger en Sint Jans kruid maken de Mood Doctor tot een serotonine bom.
Neem 1 tot 4 capsules per dag, of in één keer voordat je naar bed gaat. Innemen met voldoende water of vruchtensap.

Natural 5 HTP

Het komt uit de zaadjes van de griffonia simplicifolia plant, net zo als het bekende supplement 5 HTP. Alleen is Natural 5 HTP zo samengesteld dat deze wereldwijd legaal verzonden kan worden. 5 hydroxy Tryptofaan is de voorloper van de neurotransmitter serotonine. Verschillende vitale processen in het lichaam worden reguleert zoals emotionele stabiliteit, pijngevoeligheid en slaap.

Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een grote rol bij klachten van slapeloosheid, angsten, depressies, migraine en overmatige eetlust.

Bij stressvolle omstandigheden grijpen veel mensen instinctief naar chocola, ijs of andere zoetigheden om meer Tryptofaan op te nemen en zo het serotonine niveau te verhogen. Maar dan heb je wel hele grote hoeveelheden nodig van deze zoetigheden om überhaupt iets te merken.

Voorbeeld van Natural 5 HTPNatural 5 HTP

60 capsules € 19.95

Studies hebben aangetoond dat het serotoninegehalte in de hersenen wordt verhoogd. Het ondersteunt de nachtrust en de gemoedstoestand. Door Natural 5 HTP in te nemen kan niet alleen je humeur snel verbeteren maar het verminderd ook je eetlust. Door het rustgevend effect gebruiken mensen het bij examens of om gevoelens van onrust te verminderen en voor een goed nachtrust.

Neem voor het slapen ongeveer 30 a 60 minuten, een capsule met water of vruchtensap in.
Niet met melk of andere eiwithoudende dranken! Voor aanvulling op de voeding maximaal 3 capsules per dag innemen.

Waarschuwing
Een te veel 5 – HTP, vooral als het met vitamine B6 toegediend wordt kan ervoor zorgen dat de lever 5 – HTP in serotonine om gaat zetten. Wat kan resulteren in schade aan de hartkleppen. Gecombineerd met een MAOi of SSRI kan 5 HTP een acuut serotonine syndroom veroorzaken.

Raadplaag de huisarts als je dit product wil gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, MAO remmers, antidepressiva of andere medicijnen gebruik. Als je last hebt van hart en vaatziekte moet je ook eerst je huisarts raadplegen. Het kan slaperigheid vooroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Panax ginseng

Als je lichaam in onbalans is geraakt door een druk en actief leven kan helpt Panax ginseng je natuurlijke evenwicht weer te herstellen. Ook als je wat extra energie wil gebruiken bij het vroege voorjaar of najaar. Panax ginseng geeft vitaliteit en levenslust.

Volgens de Chinese kruiskunde in ginseng geschikt voor bij een shock waarbij het energiepeil is gedaald. Het is een middel dat gebruikt wordt bij vermoeidheid als gevolg van buitengewone lichamelijke en geestelijke inspanningen. De concentratie, herinnering en reactie vermogen wordt hierdoor gestimuleerd.

Voorbeeld van Panax ginsengPanax ginseng

60 capsules € 18.95

Over de dag kan je twee capsules verdelen, wel bij een maaltijd. Met voldoende water de capsule heel doorslikken.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. De pot met capsules afgesloten, droog en koel bewaren. Bij zwangerschap of borstvoeding eerst je huisarts raadplegen. Een gezonde levensstijl is belangrijk. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtige voeding.

Raspberry ketonen

Frambozen zijn niet alleen gezond maar ook nog eens heel lekker. Mensen geloven dat dit komt door de aanwezige ketonen die in frambozen zitten. Ketonen zijn fenolische verbindingen die in veel vruchten te vinden zijn.

Ketonen komen van nature in kleine hoeveelheden voor, het wordt verondersteld dat ze de eetlust helpen te verminderen en er voor zorgen dat je minder verlangt naar snacks. Door Amerikaanse Dr Oz zijn ze heel populair geworden.

Voorbeeld van Raspberry ketonenRaspberry ketonen

60 capsules € 14.95

Neem verdeeld over de dag 2 a 3 capsules in. Met voldoende water de capsule heel doorslikken en voor de maaltijd innemen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. De pot met capsules afgesloten, droog en koel bewaren. Bij zwangerschap of borstvoeding eerst je huisarts raadplegen. Een gezonde levensstijl is belangrijk. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtige voeding.

Sint Jans kruid

Dit is een hoog gedoseerd kruiden extract met een hoog gehalte hypericine. Het een gezond alternatief als je somber of moedeloos bent. Het bevordert de geestelijke verkracht en een goede gemoedtoestand.

Voorbeeld van Sint Jans kruidSint Jans kruid

60 tabletten € 14.95

Neem drie tabletten per dag met voldoende water in, elke tablet is 300 mg

Waarschuwing
Hypericine kan de gevoeligheid van UV straling en zonlicht vergroten. Het kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Raadpleeg voor gebruik en / of voor het stoppen van medicijnen het gebruik van Sint Jans kruid eerst je huisarts.

Sint Jans kruid

Het wordt doorgaans gebruikt bij een neerslachtig gevoel om een goede gemoedstoestand te krijgen. Het draagt zeker bij aan een positieve gemoedstoestand en een normale nachtrust. Sint Jans kruid heeft in de kruidenleer de reputatie als natuurlijk antwoord op neerslachtige en sombere gevoelens.

Voorbeeld van Sint Jans kruidSint Jans kruid sublement

60 capsule € 13.95

Je kan degelijks bij een maaltijd 1 capsule innemen. De capsule in zijn geheel doorslikken met voldoende water. Na advies van een deskundige kan je maximaal 3 capsules verdeeld over de dag innemen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. De pot met capsules afgesloten, droog en koel bewaren. Bij zwangerschap of borstvoeding eerst je huisarts raadplegen. Een gezonde levensstijl is belangrijk. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtige voeding.

Sleepzz MelatonineSleepzz Melatonine

Dit is een stof wat het lichaam zelf aanmaakt, vooral voor het invallen van de duisternis. En het wordt verantwoordelijk gezien voor de dag en nachtritme. Het lichaam kan niet zonder melatonine. Gebrek hieraan kan verholpen worden door een tabletje melatonine te slikken.

Volgens wetenschappelijke bevindingen is slechts 0,3 mg voldoende om de nachtrust te bevorderen. Naarmate het langer gebruikt wordt, gaat het ook beter werken.

Vele gebruiken melatonine om beter te slapen, ook beweren ze dat ze niet alleen beter in slaap vallen maar ook beter uitrusten.

Voorbeeld van Sleepzz Melatonine

500 tabletten € 16.95

De effecten zijn:

  • Gezonde nachtrust
  • Verminderd de symptomen van een jetlag
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Vermindert spanningen

Voor dat je naar bed gaat ( ongeveer een half uur ) leg dan 1 tot 3 tabletten onder de tong om te smelten. Elk tablet bevat 0,1 mg melatonine.

supplementen online

Valeriaan extract

Valeriaan betekend sterk en gezond zijn afkomstig van het Latijnse werkwoord valere. Dit geeft aan hoe lang dit plantje al wordt gebruikt. In de westerse kruidenleer kende Valeriaan kruid veel toepassingen, waarvan het rustgevende effect op de gemoedstoestand en het bevorderen van een normale nachtrust.

Neem verdeeld over de dag dagelijks drie capsules in. Innemen met voldoende water en de capsules in zijn geheel doorslikken.

Voorbeeld van Valeriaan extractValeriaan extract

60 capsules € 8.95

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. De dosering niet overschrijden. De pot met capsules afgesloten, droog en koel bewaren. Bij zwangerschap of borstvoeding eerst je huisarts raadplegen. Een gezonde levensstijl is altijd belangrijk. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtige voeding.