Power plant wiet pp

Pure Power Plant ( White Label) gefeminiseerd

Je kan echt zeggen dat pp een cannabis hybride is van de nieuwe generatie, puur ontwikkeld voor de kwaliteit kenner en niet geheel onbelangrijk voor de commerciële kweek. In 1997 is deze Power Plant ontwikkeld door gepassioneerde kwekers, hij is terug gekruist en rijk aan THC gehalte. Deze plant is niet gekruist met andere cannabis soorten, hiermee heeft deze plant een reputatie van een zeer stabiele soort gekregen.

growshop belgie

Waarschijnlijk wel de populairste plant bij de commerciële kwekers, en normaliter was deze plant alleen als stek in Nederland te verkrijgen, maar nu ook als eerste klas zaden te verkrijgen, kweken uit zaden geef natuurlijk een veel beter resultaat.
Een verbazende potente vrouwelijke zaad dat voornamelijk Sativa is en een voorbeeld van hybride groeikracht is. Power plant zaden zullen uitgroeien tot zeer sterke planten die de koper zeker niet zal teleurstellen.

In de volksmond wordt deze Power plant, pp genoemd. Deze Power plant is een echte snelle bloeier, stabiel en die altijd betrouwbare en zware oogsten brengt. De toppen zijn enorm compact en bezaaid met een dikke laag kleverige trichomen. Ook zijn toppen van 35 cm geen uitzondering, een zeer stabiele, krachtige plant met zeer grote oogsten. Deze variëteit is ideaal voor beginnende kwekers daar deze plant vrijwel stressvrij is. Deze Power plant heeft weinig onderhoud nodig zodat bij beginnende kwekers dit een hele leuke kweekervaring kan zijn met een niet verwachte hoge opbrengst.

  • Maar bij de meer ervaren kweker zal het in zijn handen resultaten van wereldklasse opleveren.
  • Je kan deze plant goed snoeien waardoor je meerdere vruchtbare toppen krijgt. De plant kan vrijwel op elk medium gekweekt worden als je haar maar de vrijheid geeft om te ontwikkelen.
  • Deze plant is geschikt voor zowel binnen als buiten kweek. Als je binnen kweek zorg er echt voor dat de afzuiging in orden is want deze plant heeft een sterke geur.

Vele schrijven dat de opbrengst van deze plant wel 350 tot 500 gram per vierkante meter kan opleveren! Natuurlijk wel bij de juiste

power plant wiet of pp wiet

Een voorbeeld van Pure Power Plant ( White Label) gefeminiseerd.

omstandigheden. Hoge opbrengst in een relatief korte bloeitijd.
Ook het THC percentage wat behaald wordt is bijzonder te noemen, want het kan bij deze plant meer dan 15% en 20% zijn.

Deze Indica ganja heeft een genetisch Sativa invloed, met een versterkt effect van een lekker high aan een super sterke stone toegevoegd. Hedendaags in elke coffeeshop verkrijgbaar.
De plant is zeker geliefd bij de rokers, de sterke werking van de wiet wordt wel omschreven als “knock out stoned”en “sterke up high” Met een intense limoengeur en een smaak die fris en licht zoet is geef deze plant flinke klappen uit. Elke cannabis liefhebber moet deze eigenlijk geproefd hebben.

Het is een echte allrounder met hoogvliegende high. Ook geschikt voor medicinale behandeling bij stress, pijn en angst, dit komt door de cerebrale high. De kracht van de Power plant is dat het haar gebruiker bevrijd van de emotionele lasten. Het THC gehalte kan voor sommigen mensen misschien wel te sterk zijn. Het heet niet voor niets de Power plant!

[maxbutton id=”18″]

3 zaden € 29.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 92.12

Gemiddelde hoogte 120 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 200 gram per m2
Samenstelling Indica dominant
Bloeitijd binnen 55 dagen
Oogstmaand buiten oktober
Type Gefeminiseerd
Merk White Label
THC 15% en hoger