Een wiettent kopen

Een wiettent kopen doe je natuurlijk bij de growshop die een lage prijs hanteert. Door online een wiet kweek tent te kopen bij een growshop bespaar je niet alleen veel geld, je hebt ook nog het voordeel dat je de deur niet uit hoeft. Bestellingen kun je vooraf betalen per bank, maar je kunt ook contant aan de deur betalen als je voor verzenden onder rembours kiest. De bestellingen die je bij deze growshop doet, worden discreet verzonden, op deze manier is het voor niemand duidelijk wat jij besteld hebt.

spullen voor wiet tent

Laagste Prijs Garantie bij deze winkel.

De voordelen van een wiet kweek tent

Een wiet kweek tent heeft vele voordelen, maar één van de grootste is dat je erg snel een kweekruimte kan realiseren, of natuurlijk kunt

afbouwen. Het opzetten van wiet tenten is een fluitje van een cent, binnen enkele minuten staat de tent, het is zelf zo makkelijk dat je het zelfs alleen kunt doen. In vergelijking met een wiet kweekkast, is een wiet kweek tent erg licht van gewicht, dit is erg makkelijk met transport. Een ander voordeel is dat de kweektent geleverd wordt in een zwarte tas, wat er voor zorgt dat je de tent makkelijk op kan bergen zonder dat het veel ruimte inneemt. Een maal ingepakt in de tas, zal niemand bedenken dat er een wiettent in zit.

Een ander voordeel van wiet tenten is dat je ze in verschillende maten hebt, zo kun je op een makkelijke manier de tent aanpassen op de ruimte die jij beschikbaar hebt. Heb jij één vierkante meter ruimte over, dan kun je binnen mum van tijd een kweekruimte maken, er zijn namelijk al tenten met een afmeting van 60 bij 60 centimeter met een hoogte van 165 cm. Als je de tent binnen enkele minuten hebt opgezet, dan kun je direct beginnen met het inrichten van de overige kweek benodigdheden. Op deze manier is het mogelijk om een kweekruimte binnen een uur gebruiksklaar te maken.

Een kweektent opzetten is snel gebeurd

Welke wiet kweek tent moet ik kopen?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend, daar het afhankelijk is van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en natuurlijk hoe grootte wietplantage je wilt hebben. De meeste wietkwekers kijken eerst naar hoeveel ruimte ze beschikbaar hebben en passen daar een zo groot mogelijke tent bij in. Zorg er echter wel voor dat je nog ruimte naast de tent hebt, op deze manier is het een stuk makkelijker werken, daar je makkelijk de kweektent in kunt van verschillende kanten. Tevens is het een stuk makkelijker om afzuigslangen te plaatsen als je wat ruimte over hebt.

Hoe veel ruimte je ook hebt en hoe grootte tent je ook wil kopen, het best koop je een wiettent van een goed merk. Er zijn namelijk imitatie kweektenten in omloop, ze zijn wel erg goedkoop maar binnen de kortste keren is de tent of de rits kapot. Een ander groot nadeel van een imitatie kweektent is dat deze van slecht materiaal gemaakt is, dit is vaak niet eens te zien met het blote oog, echter na het aanzetten van een wietlamp geeft het materiaal een giftige damp af. Deze giftige damp ontstaat doordat het materiaal niet tegen warmte kan, dus het komt er op neer dat deze imitatie tenten compleet waardeloos zijn om wiet te kweken. Door de giftige stoffen die vrij komen zullen de wietplanten vergiftigd worden, dit zul je merken in kwaliteit of zelf het afsterven van de wietplanten.

Growshops die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zullen dan ook geen imitatie tenten verkopen, het is echter moeilijk om er voortijdig achter te komen welke verkopers van wiettenten gaan voor goede service of een snel verdiende euro. Deze growshop heeft een erg uitgebreid assortiment, er zijn dan ook veel verschillende wiet tenten van gerenommeerde merken verkrijgbaar.

spullen voor wiet tent

Kweektent compleet bestellen

Als je graag wiet wilt kweken, maar je hebt niet zo veel verstand van het inrichten van een kweekruimte of je wil er zeker van zijn dat je de beste

kweek materialen voor jouw wiet tent hebt. Dan kun je het beste een kweektent compleet bestellen bij een online growshop. Door een complete kweektent te bestellen, hoef jij niet meer na te denken over welke kweek spullen je allemaal nodig hebt, dit hebben de mensen van de online growshop al voor je gedaan. Op deze manier weet jij zeker dat alles goed op elkaar afgestemd is, om zo de beste kweek resultaten te behalen. Niets is zuurder dan bijvoorbeeld de verkeerde afzuiging voor je kweektent besteld te hebben, dit soort dingen voorkom je door gewoon een complete tent te bestellen. Het enige wat jij nog dient te doen is voeding, aarde en wietzaadjes te bestellen.

Een ander groot voordeel van het kopen van een kweektent met alle kweekbenodigdheden, is dat je een extra korting krijgt op de al laagste prijzen. Kortom minder werk en minder geld kwijt bij de aanschaf, dit is natuurlijk mooi meegenomen.

Verschillende soorten complete wiet kweektenten

Als je de keuze hebt gemaakt om een complete kweektent te kopen, dan ben je al goed op weg. Naast dat je deze keuze hebt gemaakt kom je ook nog voor de keuze te staan welk kweek pakket je wilt kopen. Er zijn namelijk diverse soorten tenten samengesteld. Deze variëren niet alleen qua merk en grootte van de tent, maar ook van de bijgeleverde kweek materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 400, 600 en zelfs 1000 Watt lampen. Als beginnende kweker kun je het best kiezen om met 400 watt lampen te beginnen, daar je dan de temperaturen beter in controle kunt houden en omdat die tenten een stuk goedkoper in aanschaf zijn.

Heb je al ervaring en wil je het beste van het beste qua kweekmaterialen, dan kun je voor de duurdere complete tenten gaan. Bij deze tenten kun je er zelfs voor kiezen om complete koelinstallaties inclusief co2 apparaten bij de tent geleverd te krijgen. Als je het kweken zelf goed beheerst zul je hier ultieme resultaten mee behalen, waardoor je snel de aanschafprijs van de kweektent zult vergeten.